voetbalzone

‘Galatasaray zet streep door terugkeer van Nederlander in Süper Lig’

Daniel Cabot Kerkdijk23 dec 2015, 21:34
Laatst bijgewerkt: 23 dec 2015, 21:34
Advertentie

Galatasaray heeft geen interesse in Ryan Babel, zo melden diverse media in Turkije woensdag. De topclub uit Istanbul werd vandaag met de aanvaller van Al Ain in de Verenigde Arabische Emiraten in verband gebracht. Babel zou door zijn zaakwaarnemer Winny Haatrecht zijn aangeboden, maar Galatasaray bedankte vriendelijk voor het aanbod.

voetbalzone

Haatrecht behartigt ook de belangen van Ryan Donk, die nadrukkelijke belangstelling van Galatasaray geniet. Tijdens de gesprekken over de verdediger van Kasimpasa zou, zo stellen de media in Turkije, ook de naam van Babel zijn gevallen. Galatasaray heeft echter geen behoefte aan de komst van Babel, zo klinkt het.

Babel koos na twee goede seizoenen in het tenue van Kasimpasa voor een contract met Al Ain, maar dat is nog geen onverdeeld succes gebleken. In vijf maanden tijd speelde de 29-jarige aanvaller slechts twaalf duels en scoorde hij tweemaal. Babel kwam negatief in het nieuws vanwege een karatetrap én rode kaart in het duel met Dibba Al-Fujairah en ging naderhand ook zijn boekje te buiten op sociale media.

Bezig met laden …