voetbalzone

Galliani sluit komst Seedorf niet uit: 'Wie weet wie onze volgende coach wordt?'

Bart Kruyt29 apr 2013, 09:36
Laatst bijgewerkt: 29 apr 2013, 09:36
Advertentie

AC Milan won zondagavond met 4-2 van Catania en staat daardoor derde in de Serie A. De positie van trainer Massimiliano Allegri lijkt niet ter discussie te staan, maar La Gazzetta dello Sport pakt uit met het bericht dat clubeigenaar Silvio Berlusconi Clarence Seedorf graag voor de groep wil zetten. Vicevoorzitter Adriano Galliani wil het gerucht niet bevestigen of ontkennen.

/

De 37-jarige Seedorf speelt momenteel nog voor het Braziliaanse Botafogo en heeft geen enkele ervaring als trainer, maar Berlusconi zou het desondanks erg zien zitten in de Nederlander. "Alle personen die wat hebben betekent voor Milan komen in beeld wanneer Allegri vertrekt", reageert Galliani. "Wie weet wie onze volgende coach wordt? Maar nu vind ik dat we Allegri gewoon moeten laten werken. Ik ga niets bevestigen of ontkennen."

"De liefde van Silvio Berlusconi voor de oude kampioenen van Milan is absoluut echt en dat geldt dus voor Seedorf, maar ook voor andere oud-spelers zoals Christian Panucci en Billy Costacurta", vervolgde Galliani. Seedorf speelde van 2002 tot 2012 bij Milan, waarmee hij twee keer de Champions League en een keer de wereldbeker won.

Galliani reageerde ook op het gerucht dat Manchester City 35 miljoen euro zou hebben geboden voor Stephan El Shaarawy. "Misschien speelt er iets, misschien speelt er niets", bleef Galliani wel heel erg schimmig. "Dit is een twintigjarige speler die al in de Italiaanse ploeg speelt en veel heeft gescoord, dus het is logisch dat andere clubs interesse in hem hebben. Wij hebben echter niet de intentie om Stephan te verkopen."

Bezig met laden …