voetbalzone

Galliani: ‘We hebben Van Ginkel nog niet goed kunnen observeren’

Gijs Freriks10 sep 2014, 21:45
Laatst bijgewerkt: 10 sep 2014, 21:45
Advertentie

AC Milan hoopt dit seizoen een gooi te kunnen doen naar het eerste kampioenschap sinds 2010/11. Die ambitie werd kracht bijgezet door de komst van spelers als Fernando Torres, Diego López, Alex, Jérémy Ménez, Giacomo Bonaventura en Marco van Ginkel. Vicevoorzitter Adriano Galliani is positief gestemd.

voetbalzone

“De vooruitzichten zijn uitstekend. Er hangt een positieve atmosfeer en Silvio Berlusconi leidt de club weer met veel enthousiasme”, zegt de sportbestuurder woensdag tegen Sky Italia. “We hebben nog niet de kans gehad om Van Ginkel goed te observeren, maar vandaag heeft hij voor het eerst getraind. Trainer Filippo Inzaghi heeft mij goede dingen over hem verteld. Hij was ook vol lof over Bonaventura, zei dat hij een fenomeen is. Door die versterkingen hebben we op tactisch gebied meer keuzes.”

Galliani merkt aan de kaartverkoop dat de supporters ook weer vertrouwen hebben in Milan: “In de eerste wedstrijd zaten er slechts 35.000 (36.674, red.) supporters in het stadion en er heerste positieve een goede sfeer. Men was weer enthousiast. Als we het tegen Parma goed doen, dan kunnen we tegen Juventus in de wedstrijd daarop 80.000 mensen trekken. Dat zou een geweldig spektakel zijn. Het is ons doel om de fans weer naar San Siro te krijgen.”

Bezig met laden …