voetbalzone

Gamst Pedersen: 'Barton is welkom om een keer te komen eten'

Bart Kruyt12 nov 2010, 07:03
Laatst bijgewerkt: 12 nov 2010, 07:03
Advertentie

Morten Gamst Pedersen heeft Joey Barton vergeven. De middenvelder van Newcastle United verviel woensdagavond in oude fouten, toen hij zijn frustraties niet binnenboord kon houden en tegenstander Gamst Pedersen in de maag sloeg. Barton heeft een schorsing van drie duels geaccepteerd en daarmee is volgens de Noor de kous af.

/

Scheidsrechter Mike Jones ontging het incident in de wedstrijd tussen Newcastle United en Blackburn Rovers, maar op basis van videobeelden werd Barton alsnog gestraft. “Verder zijn er geen problemen tussen mij en Joey”, zei Gamst Pedersen. “De volgende keer dat hij in Manchester is (de woonplaats van de Noor, red.) is hij zelfs welkom om te komen eten. Laten we hier geen groot verhaal van maken. Het is gebeurd, klaar.”

Barton en Gamst Pedersen liepen wat klunzig tegen elkaar op, waarna eerstgenoemde zich omdraaide en een vuistslag verkocht. “Ik was erg verrast en verloor voor een moment mijn adem”, zei Gamst Pedersen. “Het geeft niet. Dit gebeurde in het heetst van de strijd en ik praat het niet goed, maar na de wedstrijd was het al voorbij.”

Bezig met laden …