voetbalzone

Garay geeft onderhandelingen Barcelona toe

06 feb 2008, 18:41
Laatst bijgewerkt: 06 feb 2008, 18:41
Advertentie
Ezequiel Garay heeft toegegeven op de hoogte te zijn van de onderhandelingen tussen Racing Santander en Barcelona over zijn overgang naar het Camp Nou. Met de overgang is naar verluidt een bedrag van achttien miljoen euro gemoeid.

“De interesse van Barcelona nam de laatste weken steeds grotere vormen aan”, vertelde de Argentijn woensdag op de persconferentie. “Het is op dit moment een zaak tussen clubs en zaakwaarnemers. Ik richt mij uitsluitend op mijn prestaties voor Racing Santander. Dergelijke zaken moeten en mogen mij niet beïnvloeden.”

“Ik denk nu alleen aan Racing Santander en hoe mij te ontwikkelen. De komende wedstrijd tegen Atlético Madrid is nu het belangrijkste”, aldus de 21-jarige verdediger, die aan zijn derde seizoen in Cantabrië bezig is. Daarvoor stond de eenmalig international onder contract bij Newell’s Old Boys in zijn vaderland.

Eerder vandaag meldde de Spaanse sportkrant Marca een vermeende transfersom van achttien miljoen euro. Het vaste bedrag zou veertien miljoen euro betreffen plus nog eens vier miljoen euro als Garay aan bepaalde doelstellingen (wedstrijden, prijzen) voldoet. In Barcelona ligt een vijfjarig contract voor hem klaar.
Bezig met laden …