voetbalzone

'Geblesseerde' Carrick in het nauw door plotse ontmoeting met Capello

Bart Kruyt09 aug 2010, 12:08
Laatst bijgewerkt: 09 aug 2010, 12:08
Advertentie

Michael Carrick heeft zich niet bepaald populair gemaakt bij Fabio Capello. De middenvelder van Manchester United en de nationale ploeg van Engeland heeft wegens een blessure de uitnodiging van de bondscoach om mee te gaan met de nationale ploeg afgewezen, maar slechts één dag na het bekendmaken van de selectie, zonder Carrick, stond hij alweer op het trainingsveld bij zijn club. Zondag speelde hij zelfs tegen Chelsea, iets dat bij Capello niet in goede aarde zal zijn gevallen.

/

Na het winnen van de Community Shield tegen The Blues (3-1) moest de hele ploeg van Manchester United naar het podium om daar de felicitaties, medailles en de trofee op te halen. Ook Capello stond opgesteld in de lijn van afgevaardigden namens de bond. Of Carrick de ontmoeting met zijn trainer bij het nationale elftal al zag aankomen is niet duidelijk te zien, maar dat de twee later nog een gesprek onder vier ogen zullen hebben is wel zeker.

De enigszins verbaasde Capello leek Carrick tijdens het schudden van de handen om opheldering te vragen en, zoals goed te zien is, had de Italiaan verwacht dat de middenvelder hem op zou bellen om te laten weten dat hij toch gewoon in actie zou komen tegen Chelsea. Wat voor gevolgen dit incident voor Carrick heeft zal binnenkort duidelijk worden. Woensdag speelt de Engelse ploeg in ieder geval zonder de middenvelder tegen Hongarije.

Bezig met laden …