voetbalzone

Geblesseerde PSV'er geniet weer: 'Zieke mensen hebben het veel zwaarder'

Matthijs van Laar07 jan 2016, 19:30
Laatst bijgewerkt: 07 jan 2016, 19:30
Advertentie
voetbalzone

Jetro Willems werkt gestaag toe naar zijn rentree. De linksback raakte in de zomer geblesseerd aan zijn knie, maar leek in oktober zijn rentree te kunnen maken. Het ging echter opnieuw mis. Inmiddels durft de Oranje-international geen datum meer op een mogelijke terugkeer te plakken.

Willems reisde wel met de PSV-selectie naar Malta, waar de regerend kampioen zich voorbereidt op de tweede helft van het seizoen. Daar doet hij gedeeltes van het programma mee met de groepstraining, maar werkt hij ook nog steeds voor zichzelf. “Ik ben allang blij om weer op het veld te zijn. Ik denk dat ik nu op zeventig, tachtig procent zit”, reageert hij in gesprek met Voetbal International.

De verdediger, die in de zomer in verband werd gebracht met een lucratieve transfer, zegt enorm te hebben gebaald van de terugslag in de eerste helft van het seizoen. “Maar daarna denk je ook: het leven gaat door. In de put zat ik niet echt, het was pure pech. Dat zijn voetbaldingen, helaas.” Toch kan hij relativeren: “Sommige mensen zijn ziek, die hebben het veel zwaarder.”

Bezig met laden …