voetbalzone

Gedegradeerd Roda JC gaat met alle spelers contracten bespreken

Erik van Dam06 mei 2014, 17:56
Laatst bijgewerkt: 06 mei 2014, 17:56
Advertentie

Roda JC degradeerde drie dagen geleden officieel uit de Eredivisie. De Kerkraadse club finishte als achttiende en speelt daardoor in het seizoen 2014/15 in de Jupiler League. Niet in alle contracten zijn clausules opgenomen met betrekking tot een verandering van het salaris bij afzakking. Aangezien Roda JC niet kan blijven leunen op de huidige spelersgroep, wordt er dan ook gepraat met iedereen.

voetbalzone

Flink wat spelers beschikken over doorlopende contracten bij de Limburgse vereniging. De begroting wordt omlaag geschroefd en daarom kan niet iedereen blijven. Niet iedereen zal ook willen blijven, nu de club een niveau afdaalt, weet technisch manager Leon Vlemmings. “Het kan zijn dat spelers niet verder willen in de Jupiler League, het kan ook zijn dat wij niet met bepaalde spelers verder willen”, geeft hij aan bij L1.

“De contracten liggen er en er zijn gevoelens. Daar moeten we samen uitkomen”, aldus de technische man. Zeker is in elk geval dat Jon Dahl Tomasson gewoon hoofdtrainer blijft in het Parkstad Limburg Stadion. Hij werd eind december gepresenteerd als opvolger van Ruud Brood. De clubleiding verwijt hem niets aangaande de degradatie van Roda JC.

Bezig met laden …