voetbalzone

Gedegradeerde Seedorf houdt opties open: ‘Ik ben erg gelukkig geweest’

Chris Meijer30 apr 2018, 09:14
Laatst bijgewerkt: 30 apr 2018, 09:14
Advertentie

Door een 2-4 nederlaag tegen Barcelona degradeerde Deportivo La Coruña zondagavond uit LaLiga. Trainer Clarence Seedorf toonde zich na afloop teleurgesteld over de degradatie, maar was wel trots op het vertoonde spel van zijn ploeg. De oud-international laat nog in het midden of hij langer bij Depor blijft.

“Ik heb geen plannen, alles ligt nog open. Ik ben erg gelukkig geweest in een prachtige stad, bij een club waar ik een goed gevoel bij heb. Of ik schuldig ben aan de degradatie? Het heeft geen zin om een schuldige aan te wijzen”, werd Seedorf tijdens de persconferentie geciteerd door Mundo Deportivo. “Wij zijn er helaas niet in geslaagd om enkele goede wedstrijden in een zege om te zetten en Levante heeft dat wel gedaan.”

“We hebben tegen Barcelona een goede wedstrijd gespeeld, ik kan de spelers niet om meer vragen. Het spel was goed en we creëerden de nodige kansen, wat knap is tegen het beste team in de competitie. Maar Messi is van een andere planeet, op het veld is hij echt niet te stoppen”, klonk het lovend over de Argentijn, die in Galicië een hattrick verzorgde. “We kunnen niet teleurgesteld zijn over de wedstrijd die we hebben gespeeld.”

“De degradatie is natuurlijk teleurstellend, maar dit hoort nu eenmaal bij de sport. We moeten het seizoen nu op een zo goed mogelijke manier beëindigen, met trots en met de spirit die we hebben laten zien tegen Barcelona”, vervolgt Seedorf. Hij benadrukte dat de club nu verder moet. “Het is niet de eerste keer dat de club in deze situatie terecht is gekomen en wanneer de tranen zijn verdwenen, moet er begonnen worden aan een project dat deze club en zijn fans kan brengen wat het verdient.”

Bezig met laden …