voetbalzone

‘Gedenkwaardig bezoek’ Immers aan Wales: behandeling als sterspeler

Daniel Cabot Kerkdijk21 jan 2016, 06:14
Laatst bijgewerkt: 21 jan 2016, 06:14
Advertentie

Lex Immers heeft ‘een gedenkwaardig bezoek’ aan Cardiff City achter de rug, zo schrijft De Telegraaf donderdag. De middenvelder van Feyenoord werd, volgens het dagblad, tijdens zijn verblijf in Wales bijna als een stervoetballer behandeld. Alles was op en top geregeld voor de 29-jarige Immers, die in Rotterdam geen uitzicht op speelminuten heeft.

voetbalzone

Immers kreeg van club-directeur Ken Choo alles te zien en te weten over Cardiff City, de huidige nummer negen van de Championship. Woensdagavond vloog de middenvelder van Feyenoord weer naar huis, nog zonder contract. Cardiff City mag vanwege het overtreden van de Financial Fair Play-regels alleen voetballers huren; voor Immers zal een eventuele overstap naar de Welshe club in eerste instantie een tijdelijke overstap zijn. Wellicht volgt later een definitieve transfer.

Immers kan het zich veroorloven even te wachten met het plaatsen van een handtekening. Er is ook belangstelling vanuit Duitsland: volgens het Algemeen Dagblad gaat het om St. Pauli, de nummer vier van de 2. Bundesliga. Het management van Immers heeft nog geen akkoord bereikt met Cardiff City, dat echter wel de voorkeur van de middenvelder geniet. Immers heeft in De Kuip nog een contract tot medio 2017. Feyenoord en Cardiff zitten wel op één lijn wat betreft een huurovereenkomst tot komende zomer.

Bezig met laden …