voetbalzone

Gedoe om Reus bij Bayern: bestuursleden niet op een lijn over transfer

Bart Kruyt08 aug 2014, 11:52
Laatst bijgewerkt: 08 aug 2014, 11:52
Advertentie

Marco Reus zal voor het aankomende seizoen gewoon bij Borussia Dortmund blijven, maar er wordt nu al druk gespeculeerd over het voetbaljaar 2015/16. Karl-Heinz Rummenigge van Bayern München gaf onlangs aan dat de sterspeler van Borussia volgend seizoen voor slechts 25 miljoen euro op te halen is. Bij Bayern wordt nu getwijfeld of het Reus moet gaan aantrekken of niet.

voetbalzone

Volgens BILD zijn Michael Reschke en Matthias Sammer, verantwoordelijk voor het technische beleid bij Bayern, voorstanders van de komst van Reus. Jan-Christian Dreesen, Michael Jung en Jörg Wacker denken daar echter anders over: zij zitten ook in het bestuur en willen de band met Borussia niet nog verder verslechteren. Bovendien vragen zij zich af of Bayern op de positie van Reus niet al voldoende topspelers heeft.

Rummenigge heeft in ieder geval uitgesloten dat Bayern Reus deze zomer al zal kopen: hij gaf aan dat der Rekordmeister Borussia niet nog verder wil verzwakken. Bayern heeft spits Robert Lewandowski al transfervrij overgenomen van de concurrent en vorig jaar maakte Mario Götze de veelbesproken overstap van het Signal Iduna Park naar de Allianz Arena. Hij kostte 37 miljoen euro.

Bezig met laden …