voetbalzone

Gedoe rondom Rusnák: 'Er is nog een kleine stap te zetten'

Bart Kruyt19 dec 2014, 10:50
Laatst bijgewerkt: 19 dec 2014, 10:50
Advertentie

Albert Rusnák houdt de gemoederen flink bezig. FC Groningen maakte donderdag op de officiële website van de club bekend dat de aanvallende middenvelder voor 3,5 jaar was vastgelegd, maar Rusnák blijkt nog helemaal geen handtekening te hebben gezet onder een contract. De zaakwaarnemer van de Slowaak ontkent dan ook dat er sprake is van een 'done deal'.

voetbalzone

Volgens Aidy Ward is er sprake van een mondelinge overeenkomst: "Er is nog een kleine stap te zetten", zegt de belangenbehartiger tegen RTV Noord. "Het is nog niet rond, omdat er niet is getekend. In 99 procent van de gevallen is een mondelinge overeenkomst voldoende." Ward gaat er dan ook van uit dat Rusnák zijn loopbaan zal vervolgen bij Groningen.

Hans Nijland, algemeen directeur van de Trots van het Noorden, heeft ook geen twijfels. "Hij komt, punt uit", maakt de sportbestuurder duidelijk. "Er staat inderdaad nog geen handtekening van Rusnák op papier, maar wij hebben een deal." Rusnák moet worden overgenomen van Manchester City, dat de aanvallende middenvelder momenteel verhuurt aan SC Cambuur.

Bezig met laden …