voetbalzone

Gedrag Kazim-Richards zorgt voor irritatie

Bart Kruyt11 jan 2016, 22:20
Laatst bijgewerkt: 11 jan 2016, 22:20
Advertentie

Colin Kazim-Richards maakt zich niet populair bij Feyenoord. De aanvaller was vorig jaar nog de eerste spits van de Rotterdammers, maar werd dit seizoen uit de basis gespeeld door zomeraankoop Michiel Kramer. Kazim-Richards heeft het daar niet makkelijk mee en volgens het Algemeen Dagblad stoort men zich binnen de club aan het gedrag van de bankzitter.

voetbalzone

Er is volgens de krant geen sprake van een lijst met incidenten, maar de houding van Kazim-Richards zou irritatie opwekken. “Kazim-Richards? Laat ik het zo zeggen: hij is vervelend, soms heel vervelend", zo omschrijft een werknemer van de club hoe er momenteel tegen de grootverdiener aan wordt gekeken. Vooralsnog wil echter niemand on the record over het gedrag van Kazim-Richards praten.

De technische staf van Feyenoord gaat deze week in gesprek met Kazim-Richards en de houding van de spits zal het onderwerp van deze bijeenkomst zijn. Giovanni van Bronckhorst wil dat voor de tweede seizoenshelft alle neuzen dezelfde kant op gericht worden. Kazim-Richards heeft nog een contract voor anderhalf jaar bij Feyenoord en deed dit seizoen in elf competitieduels mee, waarvan vier als basisspeler.

Bezig met laden …