voetbalzone

Gedurfde belofte in Manchester: ‘Weet zeker dat we de titel terugbrengen’

Peter Nusselder06 aug 2015, 09:33
Laatst bijgewerkt: 06 aug 2015, 09:33
Advertentie

De landstitel ging in 2012 en 2014 naar Manchester City, maar afgelopen seizoen moest de ploeg van trainer Manuel Pellegrini het kampioenschap in de Premier League aan Chelsea laten. Pellegrini is er evenwel van overtuigd dat zijn team het komende jaar weer als eerste zal eindigen.

voetbalzone

Die belofte doet de Chileense oefenmeester aan de supporters van the Citizens. “Ik weet absoluut zeker dat ons seizoen zeer succesvol gaat worden. We moeten de titel hier terugbrengen naar onze fans”, laat Pellegrini weten tegenover Sky Sports. “Al met al zullen we wedstrijd voor wedstrijd moeten winnen om dat voor elkaar te krijgen.”

“We moeten voetballen op de manier zoals wij dat kunnen, met onze aanvallende speelstijl, het hoogste aantal doelpunten maken. Zoals ik al zei, we zijn er zeker van dat we de titel terug gaan brengen. We hebben een goede voorbereiding gehad”, waarbij Pellegrini waarschijnlijk níet doelt op de pijnlijke nederlaag van afgelopen zaterdag bij VfB Stuttgart; daar stond Man City bij rust met 4-0 achter en werd het uiteindelijk 4-2. Maandag gaat de competitie van start tegen West Bromwich Albion.

Bezig met laden …