voetbalzone

Geen akkoord met Real Madrid: ‘En zeker niet voor drie miljoen euro’

Daniel Cabot Kerkdijk08 jul 2015, 16:18
Laatst bijgewerkt: 08 jul 2015, 16:18
Advertentie

Espanyol spreekt resoluut tegen dat de club een formeel bod van Real Madrid op Kiko Casilla heeft geaccepteerd. De Catalanen zouden ‘ja’ hebben gezegd tegen een bod van drie miljoen euro op de doelman, maar daar is volgens Joan Collet absoluut niets van waar. In het contract van de 28-jarige doelman staat een transferclausule van twintig miljoen euro. Espanyol en Real Madrid delen de transferrechten en dus zijn de Catalanen uit op de helft.

voetbalzone

“Het zijn allemaal leugens. Er is niets van waar. Ik ben verrast en sta versteld”, zo verzekert Collet. “Ik heb de afgelopen dagen veel met José Ángel Sánchez (algemeen directeur van Real Madrid, red.) gesproken en hij heeft een vraag gesteld. Maar we hebben niet onderhandeld. Ik weet niet wat er morgen gaat gebeuren, maar vandaag speelt er absoluut niets. En zeker niet voor een bedrag van drie miljoen euro.”

“We hebben het over een voetballer die international is geweest en het weer zal zijn. Eerst moet er een aanbieding komen, daarna moet de speler de knoop doorhakken en daarna moeten we met de technische staf praten. Het is werkelijk schandalig dat zulke bedragen door de media in omloop worden gebracht.” Collet weet niet of Real Madrid van zins is om Casilla als drukmiddel te gebruiken richting Manchester United. De komst van David de Gea laat maar op zich wachten. “Ik weet het niet. Ik weet niet of Real Madrid iets heeft gezegd. Ik vind het vervelend. Er wordt met veel gevoelens gespeeld, ook van de speler.”


Bezig met laden …