voetbalzone

Geen ‘geparkeerde bus’ uit Noord-Londen in München: 'Wij zijn Arsenal'

Thijs Post02 nov 2015, 12:45
Laatst bijgewerkt: 02 nov 2015, 12:45
Advertentie
voetbalzone

Arsenal kende een dramatische start in de Champions League, maar door de overwinning op Bayern München (2-0) zijn de kansen weer wat gekeerd voor de Londenaren. Woensdag speelt Arsenal nog wel de uitwedstrijd tegen de koploper van Duitsland. Verdediger Gabriel Paulista zegt dat Arsenal iets verdedigender gaat spelen, al wil dat niet zeggen dat de club de bus gaat parkeren voor het eigen doel.

“Wij zijn een grote ploeg, wij zijn Arsenal en wij moeten aanvallen omdat we een resultaat nodig hebben”, aldus de mandekker op het digitale thuis van zijn club. “We moeten wel aanvallend met intelligentie. We moeten ervoor zorgen dat we niet verliezen, want dat maakt de situatie nog wat gecompliceerder voor ons.”

In eigen huis won Arsenal dus met 2-0 van Bayern München. “Iedereen was down na die twee eerdere nederlagen, maar we wisten ons te herstellen tegen een fantastische ploeg, een ploeg die mee gaat doen om de eindoverwinning in de Champions League. We hebben ons weer gerealiseerd dat alles mogelijk is in de voetballerij.”

Bezig met laden …