voetbalzone

‘Geen schijn van kans dat ik nog bij Paris Saint-Germain blijf’

Erik van Dam14 jul 2015, 08:52
Laatst bijgewerkt: 14 jul 2015, 08:52
Advertentie

Thiago Motta is vastberaden een andere club te vinden voor het seizoen 2015/16. De 32-jarige middenvelder heeft er al drieënhalf jaar opzitten in Parijs en kan volgens zijn contract nog een seizoen aanblijven, maar daar heeft hij geen zin in. Thiago Motta laat weten dat hij van plan is weg te gaan, al is nog onduidelijk wat voor avontuur hij voor ogen heeft.

voetbalzone

“Het is tijd om een nieuwe cyclus te beginnen. Geen schijn van kans dat ik nog bij Paris Saint-Germain blijf. Ik heb hier al over gesproken met Laurent Blanc en hij weet dat ik wil vertrekken”, zegt Thiago Motta resoluut tegen la Gazzetta dello Sport. In dienst van de Fransen pakte de middenvelder acht grote prijzen, waaronder vier in het seizoen 2014/15. Hij heeft er dus nog wel een contract tot volgend jaar.

De in Brazilië geboren Italiaan wordt sterk gelinkt aan Atlético Madrid, de club die hij in het seizoen 2007/08 al kortstondig diende. Daar is men op zoek naar een nieuwe middenvelder, nu Arda Turan afscheid heeft genomen. Thiago Motta zou goed in het profiel passen en een contract voor een paar seizoenen kunnen tekenen. Hij zegt echter niet hardop of hij inderdaad bezig is met Atlético. Eerder speelde de 23-voudig Italiaans international voor Barcelona, Genoa en Internazionale.

Bezig met laden …