voetbalzone

Geen sprake van botbreuk bij Makaay

07 aug 2008, 23:01
Laatst bijgewerkt: 07 aug 2008, 23:01
Advertentie
De voetblessure die Roy Makaay opliep in het eerste duel van Jong Oranje op de Olympische Spelen tegen Nigeria (0-0), blijkt enigszins mee te vallen. De spits van Feyenoord werd na afloop van het treffen meteen naar het ziekenhuis vervoerd, waar foto’s uitsluitsel moesten geven over de ernst van de kwetsuur.

De aanvoerder klaagde na afloop van de remise over pijn in zijn voet. “Het is in ieder geval zwaar gekneusd”, wist de Wijchenaar op dat moment. “De foto's moeten uitwijzen of er iets gebroken is. Ik heb geen idee of ik er zondag bij kan zijn.” Op die dag neemt de ploeg van bondscoach Foppe de Haan het de Chinese stad Tianjin op tegen de Verenigde Staten.

Van een botbreuk bleek echter geen sprake. Hoe lang de dispensatiekracht nodig zal hebben om te herstellen van de blessure is nog niet geheel duidelijk. Mocht hij het treffen met de VS niet halen, dan heeft Makaay hoe dan ook nog één kans om zichzelf te laten zien op de Olympische Spelen. Op 13 augustus treden de mannen van De Haan aan tegen Japan.
Bezig met laden …