voetbalzone

Geflopte Adriano kan bij Corinthians duo gaan vormen met Ronaldo

Bart Kruyt15 dec 2010, 12:17
Laatst bijgewerkt: 15 dec 2010, 12:17
Advertentie

De terugkeer van Adriano naar de Serie A kan nu al de boeken in als een grote mislukking. De aanvaller werd afgelopen zomer door AS Roma overgenomen van Flamengo, maar Adriano is niet in vorm en wil alweer terugkeren naar zijn vaderland. De spits heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Corinthians, dat nu nog met Roma om de tafel zal moeten.

/

De 28-jarige Adriano heeft een doorlopend contract in het Stadio Olimpico, dat dus wel afgekocht zal moeten worden. “We hebben een mondeling akkoord bereikt met de speler en het contract ligt klaar om getekend te worden”, zei technisch directeur van Corinthians Roberto de Andrade tegen TV Bandeirantes. “Nu hopen we nog het verlossende woord van AS Roma te kunnen krijgen.”

Bij Corinthians kan Adriano een duo gaan vormen met Ronaldo, die er nog één jaar aan vastplakt en eind 2011 zal stoppen met voetballen. Adriano heeft de supporters van Roma ernstig teleurgesteld: de voormalig sterspeler van Internazionale oogde veel te dik en speelde pas drie competitiewedstrijden, waarvan twee als invaller. Scoren in het shirt van Roma deed hij nog niet.

Bezig met laden …