voetbalzone

'Geïnteresseerde Jol biedt Kuyt nieuwe kans op avontuur in Premier League'

Matthijs van Laar30 jun 2013, 10:20
Laatst bijgewerkt: 30 jun 2013, 10:20
Advertentie

Een terugkeer naar Feyenoord lijkt niet aan de orde, maar mogelijk gaat Dirk Kuyt wél opnieuw aan de slag in de Premier League. De aanvaller van Fenerbahçe staat er nog altijd goed op bij Martin Jol, die hem deze transferzomer naar Fulham zou willen halen. Dat meldt de Daily Star.

/

Ondanks dat Kuyt het uitstekend naar zijn zin heeft in Istanbul, zou hij niet onwelwillend staan tegenover een vertrek uit de Turkse metropool. De Katwijker wil koste wat kost naar het WK in Brazilië en denkt in Engeland nadrukkelijker op de radar te blijven van bondscoach Louis van Gaal. Ook de aanwezigheid van Jol bij the Cottagers speelt een belangrijke rol.

Afgelopen week werd de aanvaller ook in verband gebracht met Feyenoord. Kuyt gaf ooit te kennen graag nog eens terug te keren in de Kuip. Technisch directeur Martin van Geel van de Rotterdamse club maakte echter al snel een einde aan die speculaties. Hij heeft intern beloofd dat Joris Mathijsen de enige speler zal blijven die gehaald is zonder restwaarde.

Bezig met laden …