voetbalzone

Geïrriteerde Kramer begrijpt ophef niet: 'Er gebeuren wel ergere dingen'

Bart Kruyt16 apr 2016, 23:08
Laatst bijgewerkt: 16 apr 2016, 23:08
Advertentie

Feyenoord wist zaterdagavond na acht overwinningen op rij (zeven in de competitie, een in de beker) een keer niet te winnen en Michiel Kramer maakte een geïrriteerde indruk. De spits van de Rotterdammers greep in de slotfase van het duel Etiënne Reijnen bij de keel en toen het spel stil lag, volgde er een opstootje. Daarbij duwde Kramer Rasmus Lindgren naar de grond.

/

Giovanni van Bronckhorst zei na afloop dat Kramer, die ontsnapte aan een kaart, ‘met vuur speelde’. De spits zelf was zich echter van geen kwaad bewust: “Als hij mij beet pakt, pak ik hem ook beet", vertelde Kramer aan FOX Sports. "In mijn ogen is het niet zo erg als het lijkt. Dit gebeurt wel vaker. Zeker in het zestienmetergebied. Nu wordt het uitvergroot, voor mij maakte het niet zo heel veel uit. Er gebeuren wel ergere dingen."

“Hij vindt het nodig om mij te duwen en ik duw hem terug. Meer niet”, benadrukte Kramer. “Als de scheidsrechter daar geel voor geeft, prima, en gaan we weer verder. Ik heb nog nooit een rode kaart gehad, hè. Even voor de duidelijkheid. Volgens mij valt het allemaal mee." Voor de camera van de NOS gaf Kramer aan dat hij niet bang is dat de aanklager betaald voetbal alsnog een vooronderzoek zal gaan openen.

Bezig met laden …