voetbalzone

'Geïrriteerde Pérez keert terug voor oogappel Verratti'

Bart Kruyt26 jul 2016, 15:25
Laatst bijgewerkt: 26 jul 2016, 15:25
Advertentie

André Gomes stond in de nadrukkelijke belangstelling van Real Madrid, maar koos er vorige week voor om Valencia te verruilen voor Barcelona. Dat doet pijn bij Florentino Pérez, die de wereld wil laten zien dat zijn club nog altijd de grootste club van de wereld is. Er zal deze transferzomer dus nog een Galáctico aangetrokken moeten worden, om een signaal af te geven.

/

AS meldde onlangs al dat Zinedine Zidane zijn zinnen heeft gezet op Paul Pogba, die zelf ook wel wat voor een verhuizing naar Spanje zou voelen. Real haakte in een eerder stadium echter al af vanwege de bedragen die bij deze transfer genoemd worden en ging daarom voor de goedkopere André Gomes. Die gaat nu dus evenwel naar Barcelona, waardoor Real weer verder moet zoeken.

In de Spaanse media duikt nu de naam van Marco Verratti weer op. De middenvelder van Paris Saint-Germain staat al geruime tijd op het verlanglijstje van Pérez, maar Verratti heeft al een aantal keer benadrukt dat hij niet wil verkassen. Daar heeft Pérez echter geen boodschap aan; volgens SPORT wordt er nagedacht over een bod van vijftig miljoen euro op de Italiaan.

Verratti heeft er nu vier seizoenen bij PSG op zitten en kwam in het afgelopen voetbaljaar maar tot achttien competitiewedstrijden, vanwege blessureleed. Wanneer de kleine technicus fit is, is hij echter verzekerd van een basisplaats. Zijn contract loopt nog vier jaar door, waardoor het zeer de vraag is of een bod van vijftig miljoen euro voldoende zal zijn om Verratti binnen te halen.

Bezig met laden …