voetbalzone

Geïrriteerde Szczesny maakt korte metten met ‘rampzalige verslaggevers’

Thijs Post09 feb 2016, 23:15
Laatst bijgewerkt: 09 feb 2016, 23:15
Advertentie

Wojciech Szczesny presteert redelijk als hurling bij AS Roma, maar door zijn wisselende optredens blijft de van Arsenal gehuurde keeper onderwerp van gesprek in de media. Het ene moment wordt Szczesny in verband gebracht met een terugkeer naar Arsenal, terwijl er op een volgend moment weer geschreven wordt dat AS Roma langer met hem door wil. De Pool is helemaal klaar met de geruchten rond zijn persoon.

voetbalzone

In een vlammend bericht op Facebook haalt Szczesny hard uit naar de media. “Je moet toch van de media houden”, begint de doelman. “In nog geen 24 uur tijd is er geschreven over ‘een veranderd gevoel’, ‘een u-bocht’ en ‘een ommekeer’. De enige u-bocht die er ooit geweest is, is jullie rampzalige manier van verslaggeven. Slecht in wat jullie doen”, schrijft hij.

Szczesny raakte bij Arsenal zijn plek kwijt aan David Ospina en de komst van Petr Cech maakte zijn toekomst er niet rooskleuriger op. Bij AS Roma heeft hij een basisplaats, maar de Italiaanse topclub heeft Braziliaans international Alisson alvast vastgelegd. Of er voor Szczesny nog een toekomst is in Rome, is dus nog maar de vraag.

Bezig met laden …