voetbalzone

Geïrriteerde Özil clasht met ploeggenoot: ‘Hij zei: ’Je praat teveel‘’

Tim Siekman04 apr 2018, 14:14
Laatst bijgewerkt: 04 apr 2018, 14:14
Advertentie

Afgelopen zondag wist Arsenal met moeite te winnen van Stoke City (3-0). Lange tijd leken the Gunners af te stevenen op puntverlies, maar uiteindelijk wisten Pierre-Emerick Aubameyang en invaller Alexandre Lacazette het tij te keren. Tijdens het duel leek Mesut Özil bonje te hebben met Héctor Bellerín. Laatstgenoemde speler bevestigt dat de twee een akkefietje hadden.

De twee kwamen verbaal in botsing toen Özil terecht werd teruggefloten voor buitenspel. "We zijn twee gepassioneerde spelers en houden van het spelletje. En dan kom je soms in zulke situaties terecht", blikt de Spaanse verdediger in gesprek met Sky Sports terug op de felle woordenwisseling met de middenvelder van Arsenal.

"Direct na de wedstrijd waren we alweer aan het knuffelen. Het gebeurt. En wat op het veld gebeurt, blijft ook op het veld. Hij zei: 'Je praat teveel.' En om eerlijk te zijn: als ik een gast was die ook naast mijn persoon zou spelen, zou ik ook zeggen dat ik teveel praat. Maar ik wil altijd informatie doorspelen naar de spelers die voor mij staan en verlang dat ook van mijn medespelers."

"Dat is hoe het werkt. We hebben maar één paar ogen, dus informatie geven is altijd belangrijk. Het is gebruikelijk dat in dit soort wedstrijden zulke dingen voorkomen. Dit keer hebben de camera's het nou eenmaal gezien. Dit is onderdeel van het voetbal, het gebeurt iedere dag. En wanneer het ook klaar is, zijn we weer allemaal vrienden van elkaar."

Bezig met laden …