voetbalzone

'Gekeurde Ekramy is eruit met Ankaragücü'

28 aug 2008, 08:07
Laatst bijgewerkt: 28 aug 2008, 08:07
Advertentie
De overstap van Sherif Ekramy naar Ankaragücü is afgerond, zo meldt De Telegraaf donderdag. De Egyptische doelman wordt door Feyenoord voor een jaar aan de Turkse club verhuurd, terwijl Ankaragücü een koopoptie heeft bedongen.

Ekramy doorstond woensdag in de Turkse hoofdstad de medische keuring en bereikte overeenstemming met zijn nieuwe werkgever over de laatste details in het contract, die nog besproken moesten worden. Ekramy kwam in Rotterdam-Zuid vrijwel nooit aan spelen toe en mocht van Feyenoord elders speeltijd opdoen.

De Noord-Afrikaan zag nieuwe perspectieven na het vertrek van Bert van Marwijk, maar ook diens opvolger Gertjan Verbeek geeft de voorkeur aan Henk Timmer. De eenmalig international verdedigde sinds zijn komst van Al Ahly in 2005 slechts zeven maal in competitieverband het doel van de Kuipbewoners.

De Rotterdammers hopen een ervaren tweede doelman aan te trekken om als stand-in voor Henk Timmer te dienen. Een mogelijk alternatief zou volgens eerdere berichtgeving van de ochtendkrant de bij AZ overbodige Boy Waterman zijn. Verbeek kent de voormalig jeugdinternational uit hun periode bij SC Heerenveen.
Bezig met laden …