Gelukkig Rangers verliest Celtic niet uit het oog

15 dec 2007, 17:41
Laatst bijgewerkt: 15 dec 2007, 17:41
Dankzij een flater van Hearts-goalie Eduardas Kurskis heeft Glasgow Rangers zaterdagmiddag geen puntverlies geleden. In het eigen Ibrox Stadium werd Heart of Midlothian op een 2-1 nederlaag getrakteerd.

Lee McCullogh was ditmaal de gevierde man bij The Gers. De aanvaller opende na een kleine twintig minuten spelen de score door een pass van Kris Boyd hoog in het doel te schieten. Na nog geen kwartier spelen in de tweede helft nivelleerde Andrius Velicka de score.

Vier minuten voor tijd viel de ontknoping. Kurskis ging in de fout bij een hoge bal van McCullogh en zag lijdzaam toe hoe het leer in zijn eigen doel terecht kwam. De ploeg van Walter Smith heeft twee punten achterstand op Celtic, dat zondagmiddag speelt tegen Inverness Caledonian Thistle.