voetbalzone

Gelukkige Amrabat zet handtekening: ‘Geweldige club, geweldige stad’

Daniel Cabot Kerkdijk10 jul 2015, 16:30
Laatst bijgewerkt: 10 jul 2015, 16:30
Advertentie

Nordin Amrabat is vrijdag voorgesteld als voetballer van Málaga. De aanvaller speelde de afgelopen anderhalf jaar op huurbasis voor de Zuid-Spanjaarden, die ervoor kozen om de optie tot koop in het huurcontract met Galatasaray te lichten. Amrabat, die tot publiekslieveling is uitgegroeid, kijkt uit naar de komende jaren.

voetbalzone

“Een speciale presentatie, nu ben ik echt speler van Málaga”, zo stelt de 28-jarige Amrabat. “Toen ik door de straten van Málaga liep, zeiden veel supporters tegen mij dat ik moest blijven. Maar het was een makkelijke beslissing. Ik heb voor vier jaar getekend. Toen ik terugkeerde naar Galatasaray rekende de trainer op mij, maar Málaga heeft mij overgenomen en ik ben heel gelukkig.”

“De supporters zijn altijd blij met mij geweest en hebben mij altijd gesteund. Een voetballer wil regelmatig spelen en dat is mij hier gelukt. Dit is een geweldige club in een geweldige stad. En ik speel in de Primera División. Mijn vrouw is hier gelukkig en ik ook.” Amrabat speelde in totaal 27 competitieduels voor de Andalusiërs en scoorde 6 keer.


Bezig met laden …