Genk laat aanhang eindelijk juichen

21 mrt 2008, 22:07
Laatst bijgewerkt: 21 mrt 2008, 22:07
Racing Genk is er eindelijk in geslaagd om de eerste overwinning van dit kalenderjaar te boeken. In het eigen Fenix-stadion werd Excelsior Moeskroen verslagen: 3-1.

Op aangeven van Hans Cornelis kopte Elianiv Barda in de 23ste minuut de openingstreffer binnen. Nog voor rust kwamen de bezoekers langszij. Een flaterende Logan Bailly had geen antwoord op het afstandschot van Walter Baseggio.

Na rust beperkte Moeskroen zich tot verdedigen en bij Genk ontbrak het aan creativiteit. Bailly bleef onzeker overkomen, maar de bezoekers wisten niet te profiteren.

In de laatste twee minuten trok Genk de wedstrijd naar zich toe. Met een hard schot tekende Balasz Toth voor de tweede treffer en na een perfect uitgevoerde counter bepaalde Faris Haroun de eindstand.