voetbalzone

Genk-verdediger Carlos wil in winter alsnog weg

03 okt 2009, 13:24
Laatst bijgewerkt: 03 okt 2009, 13:24
Advertentie
João Carlos is weer wedstrijdfit, maar of Racing Genk nog veel aan de verdediger heeft is maar de vraag. De Braziliaan zag in de zomer een transfer naar Engeland afketsen en zit sindsdien met een wintertransfer in zijn hoofd. “Als er in januari weer een mooi voorstel komt, dan is er niemand die mij kan tegenhouden”, zegt Carlos vastberaden.

Daar zal men het bij Genk niet eens mee zijn. Het contract van de Braziliaan, die vorig jaar zomer werd overgenomen van Lokeren, loopt immers nog drie jaar door. Op de laatste dag van de zomerse transfermarkt meldde Wigan Athletic zich met een bod van vijf miljoen euro. Omdat The Latics echter te laat kwamen, ging de deal niet door.

“Het was een mooi voorstel, maar Genk had geen tijd meer om een vervanger te halen", zegt Carlos in Het Laatste Nieuws. Wanneer Wigan in januari weer naar Genk komt, denkt hij echter weg te zijn. Spijt van zijn transfer naar Genk heeft hij echter niet gehad, benadrukt hij: “Hier hebben we tenminste de spelers om voor de prijzen te spelen. Dat was bij Lokeren niet het geval."
Bezig met laden …