voetbalzone

'Genoa heeft duidelijk gezegd dat Vanden Borre moet ophoepelen'

Daniel Cabot Kerkdijk03 sep 2010, 11:35
Laatst bijgewerkt: 03 sep 2010, 11:35
Advertentie

Belgisch koploper RC Genk bereikte afgelopen week overeenstemming met Anthony Vanden Borre, maar zijn vorige club Genoa is het nog niet eens met de overgang. Vanden Borre reist in het weekend samen met zijn zaakwaarnemer af naar Genua om de strubbelingen op te lossen. De Belg weigerde eerder een voor de Italiaanse club lucratieve transfer naar Hapoel Tel Aviv.

Vanden Borre zit al met zijn gedachten bij Genk. "Ik heb de indruk dat de club me niet wil laten gaan, enkel om me stokken in de wielen te steken", klaagt de speler vrijdag in Gazette des Sports. "Ik wil deze miserie achter mij laten en alles afhandelen in Italië. In mijn hoofd zit ik al bij Genk. Ik ben ervan overtuigd dat Genk momenteel de beste keuze is voor mijn carrière."

Vanden Borres manager maakt zich alvast sterk dat de transfer tegen begin volgende week afgerond zal zijn. "Genoa heeft duidelijk gezegd dat Vanden Borre moet ophoepelen. Het is nog altijd de speler zelf die bepaalt waar hij wil gaan voetballen. En voor Vanden Borre is dat Genk", aldus Patrick De Koster.

Bezig met laden …