voetbalzone

Genoa kan verrassende overgang Vanden Borre naar Genk dwarsbomen

Daniel Cabot Kerkdijk01 sep 2010, 07:38
Laatst bijgewerkt: 01 sep 2010, 07:38
Advertentie

Racing Genk bleef erg stil op het vlak van inkomende transfers, maar lijkt op de valreep een grote naam aan de haak te hebben geslagen. De lijstaanvoerder van de Jupiler Pro League zou volgens Het Laatste Nieuws overeenstemming hebben bereikt met Anthony Vanden Borre. Zijn 'vroegere' werkgever Genoa kan volgens het dagblad echter nog wel dwarsliggen.

Vanden Borre zou aanvankelijk overstappen naar Hapoel Tel Aviv. Maar die transfer ketste ondanks een goed verlopen medische keuring op het laatste moment af door toedoen van de verdediger zelf. Vanden Borre zegde zijn contract bij Genoa op, maar de Italianen betwisten die contractbreuk toen ze van de onderhandelingen tussen de rechtsachter en Racing Genk hoorden.

Genoa rekent naar verluidt nog op extra geld. Indien de club blijft dwarsliggen, komt de transfer op de helling. Dat zou ook de reden kunnen zijn dat de Belgische club de komst van de 22-jarige international nog niet heeft aangekondigd. In Genk vindt Vanden Borre in elk geval trainer Frank Vercauteren terug, die hem ook in zijn periode bij Anderlecht al onder zijn hoede had.

Bezig met laden …