voetbalzone

‘Genoa laat Vanden Borre alsnog naar Racing Genk vertrekken’

Peter Nusselder06 sep 2010, 09:59
Laatst bijgewerkt: 06 sep 2010, 09:59
Advertentie

Volgens de Belgische krant Het Belang Van Limburg is de overgang van Anthony Vanden Borre naar Racing Genk zo goed als rond. Zijn huidige werkgever Genoa leek de Belgische verdediger lange tijd niet te willen laten gaan, maar schijnt nu toch bereid medewerking te verlenen. Overeengekomen zou zijn dat Vanden Borre per 1 januari 2011 voor Genk mag voetballen.

‘Na een aantal moeilijke gesprekken’ zouden de Italianen de international alsnog groen licht hebben gegeven om in de winterstop terug te keren naar België, waar hij in het verleden voor Anderlecht speelde. Een week geleden kwam Vanden Borre al persoonlijk tot een akkoord met Genk, maar Genoa lag dwars totdat de transferperiode verstreken was.

Afgelopen weekend ging de Belg echter naar Italië en lukte het hem en zijn zaakwaarnemer naar verluidt toch om de Italiaanse club te overtuigen, zodat de verdediger in Genk een contract voor anderhalf seizoen kon tekenen. Vanden Borre zal in afwachting van zijn debuut in januari ondertussen bij de beloften zijn conditie op peil houden.

Bezig met laden …