voetbalzone

Geplaagde Moyes noemt verlies ‘ongelukkig’: ‘We speelden vrij goed’

Thijs Post05 jan 2014, 19:32
Laatst bijgewerkt: 05 jan 2014, 19:32
Advertentie

Het is absoluut nog niet het seizoen van David Moyes en Manchester United. In competitieverband verloor de ploeg al vier keer op Old Trafford en zondag gingen the Red Devils ook nog eens onderuit in de FA Cup. Swansea City was mede dankzij een doelpunt van Wilfried Bony met 1-2 te sterk. De geplaagde Moyes reageerde nuchter op de nederlaag.

/

In gesprek met de Engelse media noemde Moyes de nederlaag ‘ongelukkig’. “We hebben kansen gehad, niet genoeg, en we moesten in de slotfase met tien man verder”, doelde hij op de rode kaart voor verdediger Fábio. Die was even voor zijn veldverwijzing binnen de lijnen gekomen als vervanger van de geblesseerde Rio Ferdinand.

“Bij vlagen hebben we goed gespeeld, we kwamen tot het strafschopgebied van Swansea City, maar wisten geen doelpunt te forceren. Ik ben echter van mening dat we grote delen van de wedstrijd hebben gedomineerd. Verliezen is altijd moeilijk. Dinsdag spelen we weer een belangrijk duel (in de Capital One Cup tegen Sunderland, red.) en we moeten zorgen dat we het team klaarstomen voor die wedstrijd.

Bezig met laden …