voetbalzone

Geplaagde Stevens: 'Mijn elftal is beter dan vorig seizoen'

Bart Kruyt21 sep 2010, 08:10
Laatst bijgewerkt: 21 sep 2010, 08:10
Advertentie

Het zijn zware tijden voor Huub Stevens bij Red Bull Salzburg. De Oostenrijks landskampioen is bedroevend slecht begonnen aan het nieuwe seizoen en blameerde zich zaterdag nog in het nationale bekertoernooi, door te verliezen van Blau Weiss Linz. Het bestuur staat nog achter Stevens, maar een deel van de spelersgroep schijnt niet meer met de coach verder te willen.

/

De oefenmeester zelf wilde na de bekernederlaag tegen de koploper van de Oostenrijkse derde divisie geen reactie geven, maar verbrak maandagavond het zwijgen. “We toonden geen passie, dus dan kun je ook niet winnen”, zei Stevens in het tv-programma Sports Talk. “Maar de jongens waren na afloop wel zeer teleurgesteld en hebben zich geschaamd.”

Volgens diverse Oostenrijkse media staan enkele spelers niet meer achter Stevens en leverden zij woensdag expres een mindere prestatie, om zo het ontslag van de Nederlander mogelijk te maken. Stevens zal in ieder geval niet zelf de handdoek in de ring gooien: “Dit is een momentopname, maar ik blijf erbij dat dit elftal sterker is dan vorig seizoen.”

Bezig met laden …