voetbalzone

Geprikkelde Boulahrouz weigert commentaar: ‘Laat je me nu met rust?’

Peter Nusselder24 jul 2013, 11:50
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2013, 11:50
Advertentie

Het is nog onduidelijk hoe de sportieve toekomst van Khalid Boulahrouz eruit zal zien, maar bij Sporting Portugal lijkt voor de 31-jarige verdediger geen plaats meer te zijn. De noodlijdende club wil af van de Nederlander, die zwaar op de begroting drukt en bij Sporting geen basisplaats heeft.

/

Afgelopen seizoen kwam de 35-voudig Oranje-international slechts zelden in actie, nadat hij een jaar geleden werd overgenomen van VfB Stuttgart. Meer dan negen competitieduels waren er niet weggelegd voor Boulahrouz, die zijn conditie op peil moet houden bij de tweede selectie van de Portugese club. Toen een journalist de mandekker daar woensdag mee confronteerde reageerde Boulah geprikkeld.

“Ik wil het niet hebben over Sporting”, was het enige wat de stopper los wilde laten tegenover een medewerker van A Bola. Toen de reporter met dat antwoord niet direct genoegen nam en Boulahrouz op het vliegveld van Lissabon achtervolgd werd, beet Boulahrouz wat feller van zich af. “Laat je me nu met rust?”, ‘verzocht’ de verdediger.

Bezig met laden …