voetbalzone

Gerbrands: 'Revalidatie Dembélé gaat voor ceremoniële zaken'

Bart Kruyt12 dec 2010, 12:52
Laatst bijgewerkt: 12 dec 2010, 12:52
Advertentie

AZ is Moussa Dembélé nog niet vergeten. De aanvaller nam afgelopen zomer afscheid naar de club en tekende voor Fulham, maar waar Mounir El Hamdaoui en Jeremain Lens al een officieel afscheid kregen, bleef deze voor Dembélé nog uit. Algemeen directeur Toon Gerbrands geeft echter aan dat de Belg binnenkort alsnog een keer naar Alkmaar zal komen.

/

“Het contact tussen AZ en Moussa Dembélé is heel goed”, zegt Gerbrands op de website van AZ. “Hij is al twee keer uitgenodigd voor een afscheid bij AZ, maar Moussa had toen de pech dat hij een zware blessure opliep. In de Engelse beker werd hij behoorlijk geraakt en later blesseerde hij zich bij het nationale elftal van België. Daarom zijn we nu nog steeds samen met hem een datum aan het zoeken.”

“Het leek erop dat hij samen met Mounir El Hamdaoui en Jeremain Lens afscheid zou nemen, maar dat ging op het laatste moment niet door”, vervolgde de sportbestuurder. “Moussa heeft echter toegezegd dat hij komt. Hij zei me een hoop aan AZ te danken te hebben. Alleen gaat voetbal altijd boven ceremoniële zaken. Momenteel staat zijn revalidatie voorop.”

Bezig met laden …