voetbalzone

Gerets neemt twijfelende Carcela op in voorselectie Marokko

Bart Kruyt23 sep 2010, 08:08
Laatst bijgewerkt: 23 sep 2010, 08:08
Advertentie

Mehdi Carcela wordt spoedig opnieuw voor het blok gezet. De middenvelder van Standard Luik weigerde vorige maand in actie te komen voor de Belgische ploeg, omdat hij nog altijd geen keuze heeft gemaakt tussen België en Marokko. Eric Gerets, bondscoach van de Marokkanen, nam Carcela in zijn voorselectie op voor de aankomende interlands.

/

Marokko speelt op 9 oktober tegen Tanzania en Gerets hoopt dat Carcela in dit treffen zijn debuut voor de Afrikaanse ploeg zal maken, zo weet Het Nieuwsblad. Marouane Fellaini van het Belgische elftal sprak vorige maand zijn mond voorbij en stelde dat Carcela al voor Marokko had gekozen, maar de middenvelder ontkende dit.

De 21-jarige Carcela was wel al twee keer actief in oefeninterlands voor het Belgische nationale elftal, maar omdat dit geen wedstrijden van betekenis waren, kan de middenvelder nog overstappen. Georges Leekens sprak al eerder zijn verontwaardiging uit over het feit dat Carcela nog altijd niet heeft gekozen, maar blijft hopen op het talent.

Bezig met laden …