voetbalzone

Gerets verwacht voor jaarwisseling duidelijkheid van Chadli

Bart Kruyt09 dec 2010, 07:24
Laatst bijgewerkt: 09 dec 2010, 07:24
Advertentie

Eric Gerets verwacht snel duidelijkheid te krijgen van Nacer Chadli. De aanvaller van FC Twente ging onlangs met het Marokkaanse elftal mee naar Noord-Ierland, naar eigen zeggen om ‘de sfeer te proeven’. Chadli kan ook nog voor een interlandloopbaan bij België kiezen, maar Gerets heeft goede hoop dat hij spoedig bevredigend nieuws zal ontvangen van de aanvaller.

/

Terwijl Mehdi Carcela nog even tijd heeft, voert Gerets de druk op Twente-speler Chadli op. “Hij heeft tegen Noord-Ierland al mogen proeven van de sfeer bij Marokko en ik denk dat hij tegen het einde van dit jaar zal kiezen”, noteerde Het Nieuwsblad uit de mond van Gerets. “Dat is ook beter zo, dan heeft hij rust.”

In februari 2011 oefent Marokko tegen Libië en hoewel Chadli ook na dit vriendschappelijke duel nog van land kan wisselen, wil Gerets op dit moment zeker zijn van de geboren Belg. Op 26 maart wacht de kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup in Algerije en wanneer Chadli in dit duel in actie komt, staat zijn beslissing vast. Na een officiële wedstrijd mag er niet meer van land gewisseld worden.

Bezig met laden …