voetbalzone

Gerets: 'Wat ik privé tegen Carcela gezegd heb, is niet voor de pers'

Daniel Cabot Kerkdijk04 nov 2010, 07:49
Laatst bijgewerkt: 04 nov 2010, 07:49
Advertentie

Eric Gerets, nieuwbakken bondscoach van Marokko, heeft dinsdag met Mehdi Carcela van Standard Luik gesproken. De 21-jarige middenvelder heeft de Belgische en de Marokkaanse nationaliteit en is er naar eigen zeggen ook nog niet uit voor welk land hij wil voetballen. Zelfs Spanje is een optie. Omdat Carcela nog niet wilde kiezen, zegde hij onlangs af voor de Rode Duivels.

/

Gerets sprak ook met Standard-coach Dominique D'Onofrio. "Het was een gezellige trainingsdag", vertelt Gerets donderdag aan Het Nieuwsblad. "Wat ik in een privé-gesprek met Carcela gezegd heb, is niet voor de pers. Als er iets verandert in het voetballeven van Mehdi, zullen jullie dat wel horen."

"Laat die jongen nu eerst eens tot rust komen. Geef hem de kans om na te denken wat hij zelf wil, zonder druk van pers of trainers." Gerets was afgelopen zaterdag ook bij het duel tussen PSV en FC Twente (0-1) om Nacer Chadli te bekijken. De aanvaller van de Tukkers, die wel bij de voorselectie voor oefenduel met Noord-Ierland zit, sprak daarna telefonisch met de keuzeheer.

Bezig met laden …