voetbalzone

Gerrard adviseert: 'We moeten van Luis genieten zolang hij hier is'

Bart Kruyt15 dec 2013, 20:15
Laatst bijgewerkt: 15 dec 2013, 20:15
Advertentie

Liverpool boekte zondag zijn grootste overwinning ooit op White Hart Lane en met twee doelpunten had Luis Suárez een behoorlijk aandeel in de klinkende zege. De aanvaller is dit seizoen niet te stoppen en staat na elf competitiewedstrijden al op zeventien doelpunten. Ter vergelijking: het hele elftal van Tottenham Hotspur scoorde in zestien competitiewedstrijden vijftien keer...

/

Steven Gerrard liet zich al meerdere malen positief uit over Suárez en stak zondag opnieuw de loftrompet over zijn ploeggenoot. "We zijn heel gelukkig dat hij in ons team zit en we moeten van hem genieten zolang hij hier is", zei Gerrard. "Want als hij zo doorgaat, is het logisch dat andere clubs zich voor hem zullen melden. Dat is natuurlijk iets wat wij niet willen."

"Als Luis zo doorgaat, dan eindigen we zeker in de top vier", vervolgde Gerrard, die tegen Tottenham ontbrak wegens een hamstringblessure. "Dan spelen we volgend seizoen in de Champions League en daar hoort een speler met de kwaliteiten van Suárez ook thuis. In deze vorm is hij de beste speler van de wereld en dat zeg ik niet omdat ik zijn ploeggenoot en een fan van hem ben. Hij scoorde nu twee keer, maar was ook bij de andere goals betrokken. Desondanks vond ik hem tegen Tottenham niet de beste bij Liverpool, dus dat zegt hoe goed Jordan Henderson nu was."

Bezig met laden …