voetbalzone

Gerrard: ‘Die mensen gaan te ver, ik kan nog steeds met de besten mee’

Erik van Dam28 sep 2014, 09:06
Laatst bijgewerkt: 28 sep 2014, 09:06
Advertentie

Steven Gerrard scoorde zaterdag voor Liverpool in de altijd belangrijke derby tegen Everton. De middenvelder haalde na ruim een uur uit met een vrije schop en zette the Reds op 1-0. In de slotfase tekende Phil Jagielka nog wel voor een gelijkspel en dus leverde Gerrards doelpunt niet veel op. Wel was hij blij, dat hij op deze manier zijn criticasters even de mond snoerde.

voetbalzone

Er viel de 34-jarige Engelsman dit seizoen wat kritiek ten deel voor zijn optredens in de competitie. Zij die hem afvielen spraken te vroeg, vindt Stevie G: “Met de constructieve kritiek die geuit is, ben ik het eens. En de mensen die mij steeds zien spelen weten dat ik een paar lastige wedstrijden heb gehad, maar sommigen gaan daarbij dan een stap te ver.”

Hij is 34, hij kan niet meer sprinten en het is wel klaar met hem, zeggen ze. Ik kan echter nog steeds met de besten mee. Het is dus wel zo prettig om de mensen eraan te herinneren dat ik, hoewel ik 34 jaar ben, nog steeds kan sprinten en goed kan spelen”, aldus Gerrard. Zijn goal tegen Everton was zijn tweede van het Premier League-seizoen. Tegen Tottenham Hotspur benutte hij vorige maand een strafschop.

Bezig met laden …