voetbalzone

Gerrard eist namen van ‘dienstweigeraars’ na beschuldigingen Redknapp

Peter Nusselder23 jun 2014, 10:15
Laatst bijgewerkt: 23 jun 2014, 10:15
Advertentie

Het Engels elftal is na twee wedstrijden op het WK al uitgeschakeld en de onrust in het Engelse kamp zal er niet kleiner op zijn geworden na de onthulling van Harry Redknapp, dat er tijdens zijn periode als trainer van Tottenham Hotspur spelers waren die niet voor de nationale ploeg wilden uitkomen.

voetbalzone

Volgens de huidige coach van Queens Park Rangers, die tussen 2008 en 2012 werkzaam was op White Hart Lane, waren er verschillende Engels internationals die the Three Lions het liefst links lieten liggen. “Tien dagen voordat er een interland op het programma stond kwamen ze dan bij me: ‘Trainer, zorg ervoor dat ik me niet hoef te melden, ik wil die wedstrijd niet spelen.’ Zo ging het”, vertelde Redknapp aan de BBC.

Liverpool-middenvelder Steven Gerrard, aanvoerder van het Engels elftal, eist opheldering van de ervaren oefenmeester. “Ik ben zeer benieuwd naar wie die spelers waren. Als Harry zoiets naar buiten brengt, moet hij ook namen noemen en die jongens in verlegenheid brengen. Als hij geen namen noemt, kan ik hier niet op reageren. Maar als het klopt, is dit misselijkmakend. Ik weet echter niet op wie hij doelt. Gaat het om vijf jaar geleden, of tien jaar geleden? Noem namen”, roept Gerrard op.

Bezig met laden …