voetbalzone

Gerrard ‘erg teleurgesteld’ in ex-ploegmaat: ‘Zij zijn totaal verschillend’

Gijs Freriks10 jul 2015, 08:40
Laatst bijgewerkt: 10 jul 2015, 08:40
Advertentie

Raheem Sterling heeft zich ziek gemeld omdat hij niet met Liverpool mee wil op stage naar Australië en Azië, zo schrijven de Engelse media, en Steven Gerrard baalt van de houding van de aanvaller. De middenvelder van Los Angeles Galaxy is ‘erg teleurgesteld’ in de twintigjarige Sterling.

voetbalzone

“Ik zou graag willen dat ik mij hierover uit kan spreken, maar zo werkt het natuurlijk niet”, zegt de 35-jarige Gerrard in een interview met de BBC. Hij maakt wel de vergelijking met Jordan Henderson, zijn opvolger als aanvoerder van de roodhemden: “Raheem en Jordan zijn totaal verschillend. Jordan is enorm professioneel, een winnaar en een geweldige jongen.”

“Ik denk niet dat iemand anders geschikter is om de aanvoerdersband te dragen. Ik zie veel van mezelf terug in Jordan en wat ik vooral waardeer, is zijn nederigheid. Jordan is altijd loyaal geweest naar de club en ik wens hem het allerbeste”, aldus Gerrard, die 710 wedstrijden voor Liverpool speelde en zaterdag in de oefenwedstrijd tegen Club América zijn officieuze debuut kan maken voor Galaxy.

Bezig met laden …