voetbalzone

Gerrard erkent: ‘Elke ochtend hoopte ik dat er niks zou gebeuren’

Daniel Cabot Kerkdijk01 okt 2013, 10:40
Laatst bijgewerkt: 01 okt 2013, 10:40
Advertentie

De lange schorsing van Luis Suárez zit erop en de aanvaller van Liverpool liet zondag meteen van zich spreken. In de 1-3 zege op Sunderland was de ex-speler van FC Groningen en Ajax goed voor twee treffers. De Uruguayaans international werd afgelopen zomer met tal van clubs in verband gebracht en wilde zelf ook vertrekken. Liverpool hield echter stug vol dat Suárez niet te koop was.

/

Liverpool-icoon Steven Gerrard is dolblij dat de geruchtenstroom rond Suárez eindelijk voorbij is. “Elke dag was het raak”, licht de middenvelder annex captain toe. “Als je een goede speler als Luis Suárez hebt, dan weet je dat de grote clubs achter hem aanzitten. Elke ochtend als ik wakker werd hoopte ik dat er niks zou gebeuren en dat hij bij Liverpool zou blijven.”

“Suárez weet precies hoe ik over hem denk. Geen enkel ander persoon heeft zo veel moeite gedaan om hem ervan te overtuigen om te blijven”, verzekert Gerrard, die in zijn loopbaan uitsluitend het tenue van Liverpool om de schouders droeg. “Hij besefte dat de club hem niet kwijt wilde en respecteerde dat standpunt. Nu wil hij blijven en dit seizoen een goede prestatie neerzetten. Hij is hongeriger dan ooit.”

Bezig met laden …