voetbalzone

Gerrard geeft stem aan Suárez: ‘Iedereen weet hoe goed ik hem vind’

Peter Nusselder12 nov 2013, 11:15
Laatst bijgewerkt: 12 nov 2013, 11:15
Advertentie

Liverpool-aanvoerder Steven Gerrard heeft laten weten dat zijn ploeggenoot Luis Suárez wat hem betreft een voorname kanshebber is om uitgeroepen te worden tot beste voetballer van de wereld. De middenvelder van the Reds en het Engels elftal heeft in de strijd om de Gouden Bal een stem uitgebracht op de Uruguayaanse aanvaller, die nu acht keer gescoord heeft in de Premier League.

/

Suárez miste dit seizoen door een schorsing de eerste vijf competitiewedstrijden, maar staat alweer op gelijke hoogte met aanvalskompaan Daniel Sturridge en Manchester City-topscorer Sergio Agüero. “Hij is een van de drie spelers op wie ik gestemd heb”, verklapt Gerrard in de Engelse media. Volgens de routinier kan dat niet echt als een verrassing komen. “Ik denk dat iedereen wel weet hoe goed ik hem vind.”

“We mogen erg blij met hem zijn”, vervolgt de 33-jarige middenvelder, “en we moeten van hem genieten zolang hij hier nog voetbalt. Wat mij betreft behoort hij zeker tot de vijf beste voetballers ter wereld.” Het enige wat Gerrard ervan had kunnen weerhouden om op Suárez te stemmen was het feit dat het zijn ploeggenoot betreft. “Ik heb gevraagd of de regels dat wel toestonden, maar ik heb groen licht gekregen.”

Bezig met laden …