voetbalzone

‘Gerrard heeft gezegd dat ik hem altijd kan bellen als ik zijn advies nodig heb’

Thijs Post24 jul 2015, 11:55
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2015, 11:55
Advertentie

Jordan Henderson heeft de eer om komend seizoen de aanvoerdersband van Liverpool te mogen dragen, maar daarmee legt hij zichzelf ook veel druk op. Henderson treedt namelijk in de voetsporen van de legendarische Steven Gerrard, die na een jarenlang dienstverband op Anfield heeft gekozen voor het avontuur in de Verenigde Staten. Henderson zegt dat hij Gerrard altijd kan bellen voor tips.

voetbalzone

“Ik denk niet dat er ooit nog een tweede Gerrard zal zijn op het gebied van talent en leiderschap”, laat de 25-jarige Henderson optekenen in de Engelse media. “Voor mij was het goed om met hem te spelen en van hem te leren. Ik heb veel respect voor Gerrard en ik heb heel veel van hem geleerd, maar ik ga wel de dingen doen die ik wil doen.”

“Ik spreek Stevie nog regelmatig”, gaat Henderson verder. “Als ik zijn advies wil, dan kan ik hem altijd bellen. Toen hij scoorde voor Los Angeles Galaxy, heb ik hem direct gefeliciteerd. Ik kan nog steeds van hem leren, ook al speelt hij zo ver weg. Hij zei dat hij er altijd voor mij zal zijn.”

Bezig met laden …