voetbalzone

Gerrard: ‘Hij is de beste met wie ik gespeeld heb, net voor Torres’

Erik van Dam07 nov 2013, 10:18
Laatst bijgewerkt: 07 nov 2013, 10:18
Advertentie

Steven Gerrard maakt al vijftien jaar deel uit van de A-selectie van Liverpool. De middenvelder zag in die tijd veel spelers komen en gaan, maar weet zeker dat zijn beste teamgenoot ooit Luis Suárez is. De 26-jarige aanvaller trok drieënhalf jaar geleden van Ajax naar the Reds en werd al gauw een publiekslieveling. Ondanks enkele affaires staat hij er nog altijd erg goed op.

/

Suárez wekte in Engeland irritatie op bij tegenstanders, omdat hij heel ver gaat in zijn wil wedstrijden te winnen. Gerrard staat echter aan de goede kant en is blij met de winnaarsmentaliteit van de Uruguayaan. Bovendien zorgen diens vele doelpunten ervoor dat Liverpool weer serieuzer genomen wordt. “Hij is op dit moment de allerbeste speler met wie ik ooit gespeeld heb”, zegt Gerrard complimenteus.

“De enige die een beetje in de buurt komt van wat Luis in ons rode shirt doet, is Fernando Torres. Maar Suárez blijft hem net voor. Hij is geweldig in vorm en we spelen als team ook goed, dus bang dat we hem in januari kwijtraken ben ik niet. Maar als de zomer komt, denk ik dat het afhangt van hoe Liverpool het gedaan heeft. Wat er dan door Luis’ hoofd gaat is afhankelijk van onze prestaties”, aldus Gerrard.

Bezig met laden …