voetbalzone

Gerrard: 'Ik wil weten of Sir Alex me echt een middelmatige speler vindt'

Matthijs van Laar11 sep 2015, 15:36
Laatst bijgewerkt: 11 sep 2015, 15:36
Advertentie
voetbalzone

Sir Alex Ferguson stelde in zijn autobiografie dat Steven Gerrard geen ‘absolute topspeler’ is en dat zit de middenvelder nog altijd dwars. De clubicoon van Liverpool, die inmiddels zijn geld verdient bij Los Angeles Galaxy in de Verenigde Staten, zegt in de Daily Mail dat hij nog altijd wacht op uitleg van de voormalig succescoach van Manchester United.

“Frank Lampard was, voor mij, een geweldige legionair voor Chelsea. Maar ik vind hem geen internationale elitevoetballer. En ik ben ook een van de weinigen die Gerrard geen absolute top vindt”, schreef Fergie in het boek, dat in 2013 op de markt werd gebracht.

In het interview krijgt Gerrard de vraag voorgelegd aan welke persoon in de sportwereld hij graag een vraag zou willen stellen. “Ik zou Sir Alex vragen of hij me echt middelmatig vindt”, reageert Stevie G, die ook de opdracht krijgt zichzelf te rangschikken tussen Roy Keane, Frank Lampard, Paul Scholes en Patrick Vieira. “Keane is de nummer één. De rest? Ze zijn allemaal verschillend.”

Bezig met laden …