voetbalzone

‘Gerrard laat oog vallen op ’één van de beste verdedigers in de Eredivisie‘’

Yanick Vos26 apr 2021, 07:35
Laatst bijgewerkt: 26 apr 2021, 07:35
Advertentie

Danilho Doekhi lijkt bezig aan zijn laatste weken in dienst van Vitesse. De Gelderlander meldt dat er volop interesse is in de 22-jarige centrumverdediger van de Arnhemmers. Vanuit de Premier League zouden Fulham en Newcastle United hem graag willen inlijven, terwijl er in Schotland een meerjarig contract voor hem klaar zou liggen bij Rangers FC.

Doekhi is dit seizoen een van de steunpilaren in het team van trainer Thomas Letsch. De voormalig jeugdspeler van Excelsior en Ajax is bezig aan zijn derde seizoen in de hoofdmacht van de Arnhemmers en ligt nog tot medio 2022 vast. Zijn huidige marktwaarde wordt door Transfermarkt geschat op twee miljoen euro. Letsch liet zich dit seizoen al vaker lovend uit over de prestaties van Doekhi en noemde hem zondagavond na afloop van het 0-0 gelijkspel tegen Feyenoord in De Kuip ‘één van de beste verdedigers in de Eredivisie’.

In de zomer van vorig jaar had Doekhi al een stap hogerop kunnen maken. Volgens het regionale dagblad liet hij toen de kans schieten op een transfer naar Dinamo Zagreb. Na dit seizoen lijkt hij Vitesse wel te gaan verlaten. In Glasgow zou hij voor drie jaar kunnen tekenen bij de ploeg van trainer Steven Gerrard. Football Insider meldde afgelopen weekend dat Doekhi voor ongeveer twee miljoen euro af te halen is in Arnhem.

Bezig met laden …