voetbalzone

Gerrard lovend: ‘Hij kan een topper worden en we houden hier van toppers’

Peter Nusselder16 jun 2015, 13:15
Laatst bijgewerkt: 16 jun 2015, 13:15
Advertentie

Steven Gerrard zal waarschijnlijk geen spijt hebben van zijn weloverwogen beslissing om Liverpool te verlaten, maar de geroutineerde middenvelder lijkt het wel jammer te vinden dat hij nooit samen zal spelen met Danny Ings. De aanvaller maakt de overstap van Burnley naar the Reds.

voetbalzone

Ings degradeerde met zijn ploeg uit de Premier League, maar met elf competitietreffers maakte de aanvaller wel indruk in het shirt van the Clarets. Mede vanwege zijn transfervrije status zaten diverse clubs achter de goalgetter aan en Liverpool toonde zich het meest slagvaardig. Gerrard is ervan overtuigd dat de 22-jarige Ings het goed gaat doen op Anfield.

“Ik ben erg enthousiast, want hij heeft alles: hij heeft het talent, hij is jong en fris”, laat Gerrard weten op de officiële website van Liverpool. “Als hij zich blijft ontwikkelen, kan hij een topspits worden. En we houden hier van topspitsen”, weet de 35-jarige middenvelder, die naar Los Angeles Galaxy verkast. “Ik wens hem veel succes en ik kijk ernaar uit om hem aan het werk te zien bij Liverpool.”

Bezig met laden …